Surfvakanties voor Volwassenen (30+)

Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Hieronder vind je zorgvuldig geselecteerde surfvakanties, perfect voor volwassenen van 30 jaar en ouder die streven naar de beste combinatie van avontuur en comfort. Deze accommodaties zijn met zorg geselecteerd om je surfvaardigheden te ontwikkelen in een setting van kwaliteit en comfort. Deze bestemmingen trekken een volwassen publiek dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, en zoekt naar een sportieve uitdaging in combinatie met een stijlvol en comfortabel verblijf.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
20 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Volwassenen (30+)

Wat is een surfvakantie?

Zoek je naar de perfecte combinatie van avontuur en comfort? Een surfvakantie biedt je de kans om je surfvaardigheden te verbeteren onder begeleiding van topinstructeurs, terwijl je geniet van hoogwaardige voorzieningen. Ideaal voor diegenen die kwaliteit en comfort belangrijk vinden tijdens hun ontsnapping uit de dagelijkse sleur.

Waarom is een surfvakantie de beste manier om te leren surfen?

Met onze surfvakanties ontvang je intensieve begeleiding in comfortabele omstandigheden, ver boven wat een normaal strandbezoek kan bieden. Dit helpt je niet alleen snel vooruitgang te boeken in je surfskills, maar biedt ook de mogelijkheid om dit te doen in een setting van comfort en stijl.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Onze surfvakanties bieden niet alleen fantastische surflessen, maar ook sociale evenementen waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Deel je passie voor surfen terwijl je geniet van comfortabele accommodaties en gezamenlijke activiteiten die ontworpen zijn om duurzame verbindingen te smeden.

Een surfvakantie is all-in

Bijna alle kosten zijn inbegrepen in onze all-inclusive surfvakanties. Van deskundige surflessen tot luxe verblijfsopties en verfijnde maaltijden, alles is voorzien om je een zorgeloze en comfortabele ervaring te bieden.

Er zijn surfvakanties voor alle soorten reizigers

Of je nu alleen reist, met vrienden of als onderdeel van een groter gezelschap, onze surfvakanties voldoen aan diverse wensen. Wij bieden pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende niveaus van surfervaring, allemaal in de meest comfortabele settings.

Er zijn surfvakanties voor alle surfniveaus

Onze surflessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De lessen worden gegeven in kleine groepen om persoonlijke aandacht te garanderen, aangevuld met opties voor zowel begeleid als zelfstandig surfen, allemaal in de luxe die je verdient.