Surfvakanties voor Volwassenen (18 - 20 jaar oud)

Ben jij klaar voor een onvergetelijke surfvakantie? De volgende surfvakanties zijn speciaal geselecteerd voor personen vanaf 18 t/m 20 jaar oud, waarbij (leren) surfen en gezelligheid hand in hand gaan. Deze accommodaties bieden budgetvriendelijke opties, zijn goed bereikbaar, geschikt voor beginnende surfers en bieden heel veel gezelligheid.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
8 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Volwassenen (18 - 22 jaar)

Wat is een surfvakantie?

Hoe lijkt het jou om dagen door te brengen met (leren) surfen en chillen op het strand. Dat is wat een surfvakantie inhoudt. Je verblijft vlak bij de kust en leert surfen of verbetert je technieken met hulp van topinstructeurs. Het is de ultieme combinatie van actie, relaxen, en gezellige feestjes, perfect om even helemaal los te komen van je dagelijkse routine.

Waarom is een surfvakantie de beste manier om te leren surfen?

Een surfvakantie is de beste manier om te leren surfen omdat je les krijgt van professionele instructeurs die je alle kneepjes van het vak leren. Bovendien is er tijdens een surfvakantie veel meer tijd om te surfen dan wanneer je een paar dagen naar het strand gaat. Je kunt dagelijks surfles volgen en in sommige gevallen kun je ook buiten de lessen om surfen. Zo kun je snel vooruitgang boeken en meer vertrouwen krijgen in je surfskills.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Een surfvakantie is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten omdat je tijdens de surflessen en het verblijf in dezelfde accommodatie veel tijd doorbrengt met andere surfers. Bovendien delen jullie allemaal dezelfde passie voor surfen, waardoor het makkelijker is om nieuwe vrienden te maken en contacten te leggen. De kans is groot dat jij met veel nieuwe vrienden zal vertrekken van het surfcamp.

Een surfvakantie is all-in

Een surfvakantie is vaak all-inclusive, wat betekent dat zo goed als alle kosten inbegrepen zijn bij de prijs. Dat houdt in dat je niet alleen surflessen krijgt, maar ook accommodatie, maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen. Dit maakt het makkelijk om je vakantie te plannen en het geeft je de vrijheid om te genieten van het surfen zonder je zorgen te maken over de dagelijkse dingen.

Er zijn surfvakanties voor alle soorten reizigers

Of je nu alleen reist, met vrienden, als stel of met vrienden, er zijn surfvakanties voor alle typen reizigers. Daarnaast zijn er surfvakanties voor alle surf niveaus, van beginners tot gevorderden.

Er zijn surfvakanties voor alle surfniveaus

Er zijn surfvakanties voor alle niveaus, inclusief mensen die nog nooit hebben gesurft. Surflessen worden meestal gegeven in kleine groepen, zodat de instructeur voldoende tijd kan besteden aan individuele begeleiding en feedback. Daarnaast zijn er vaak opties voor het huren van surfuitrusting en zelfstandig surfen voor meer ervaren surfers. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er is altijd een surfvakantie die bij je past!