Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

SurfaWhile Nicaragua

Boek de Surfvakantie die écht bij jou past!

Homepage / Surfvakanties / Nicaragua

Nicaragua

Hoe klinkt het om te surfen in een van de mooiste landen van Centraal-Amerika? Via SurfaWhile boek je een fantastische surfvakantie naar het tropische Nicaragua!
Dit prachtige land beschikt over 250 kilometer aan kustlijn langs de Grote Oceaan, waarmee het surfspots heeft in overvloed. Tel hier het waanzinnige klimaat, de vriendelijke bevolking en de mooie omgeving bij op, en jouw droomvakantie is compleet!

Waarom boek je bij SurfaWhile?

Boek veilig en betrouwbaar
Geen boekings- of reserveringskosten
De surftrip die écht bij jou past

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Regio Zuid-Nicaragua, Nicaragua 4.7/ 5 - 127 reviews

Dreamsea San Juan del Sur

Een paradijsje
Gem. 25 - 45 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open (Boek vanaf 3 nachten)
Airport pick-up beschikbaar
v.a. € 349,- per persoon
O.b.v. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden
SurfaWhile garantie
Regio Zuid-Nicaragua, Nicaragua 4.7/ 5 - 80 reviews

Rapture Surf Camp Nicaragua

Onze inclusie
Gem. 25 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open (Boek vanaf 5 nachten)
Airport pick-up beschikbaar
v.a. € 485,- per persoon
O.b.v. 7 nachten, incl. surfles & maaltijden

Exclusief bij SurfaWhile

Dé SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

Surfvakanties en Surfcamps

Met meer dan 300 dagen per jaar offshore wind, minder drukte dan zijn buurland Costa Rica, en het hele jaar door constante golven, zou Nicaragua hoog op je lijst met surfbestemmingen moeten staan. Het land is bovendien een van de veiligste landen in de regio, en is over het algemeen beduidend goedkoper dan landen als Costa Rica en Panama. Wat ook fijn is, is dat je nooit hele lange afstanden aflegt, waarmee het land goed te bereizen is.

Popoyo

Popoyo is voornamelijke een reeks huizen en hostels langs het strand. Je vindt hier niet veel behalve onverharde wegen en droge grond totdat je de stad Las Salinas bereikt, ongeveer anderhalve kilometer verderop. Het strand van Popoya is prachtig. Nicaragua heeft een absolute rijkdom aan stranden langs de westkust, maar weinigen zijn zo begeerd om te surfen als Popoyo. Enthousiaste surfers komen van over de hele wereld om hier te surfen, en het wordt gezien als een perfecte plek om te leren surfen in Nicaragua.

Playa Maderas

Playa Maderas is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in de buurt van San Juan Del Sur. Maderas is voornamelijk een beach break en heeft het hele jaar door iets te bieden voor surfers op verschillende niveau’s. Het is een populaire spot vanwege de hoge populariteit van het stadje San Juan del Sur. 

Playgrounds

Playgrounds is zoals de naam het al aangeeft: een playground voor surfer. Als je echter op Playgrounds surft, ben je er waarschijnlijk met de boot gekomen. Het is niet vaak toegankelijk via het strand, omdat er niet veel in de buurt is. Maar je kunt enkele lokale surfers tegenkomen die in de buurt wonen en over land kunnen komen.

 

Is Nicaragua geschikt om te leren surfen

Zeker weten! Nicaragua kent vele verschillende surspots, waaronder een groot aantal die zeer geschikt zijn voor beginnende surfers. Zeker rondom San Juan del Sur zijn zeer geschikte spots voor beginnende surfers. De surfcamps rondom San Juan del Sur helpen jou graag op weg!

Is Nicaragua ook geschikt voor solo-reizigers?

Dit geweldige land is zeker geschikt voor solo-reizigers. Het staat bekend als een van de veiligste landen uit de regio, en is daarom zeer populaire onder backpackers, die vaak ook alleen komen. Je zult dan ook zeker niet de enige solo-reiziger zijn .