SurfaWhile Surf- En Taalreizen

's Ochtends volg je een taalcursus Spaans, Engels of Frans en 's middags sta je met je internationale cursusgenoten op een surfboard. Je woont een tijdje in het buitenland terwijl je een taal verbetert, en je leert ook nog eens surfen op 's werelds beste surfspots. Daarnaast leer je mensen kennen vanuit alle hoeken van de wereld. Kortom: een ervaring om nooit meer te vergeten.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
7 surf & taalreizen voldoen aan jouw criteria.

Surf & Taalreizen

Meer over Surf & Taalreizen

Een surf + taalreis is een unieke ervaring. 's Ochtends volg je taallessen bij een gezellige taalschool, waar je samen met internationale studenten je taalvaardigheid verbetert. Je leert niet alleen veel over de taal en cultuur van het land van bestemming, maar ook leer je veel over de landen en culturen van jouw medestudenten. De middagen heb je vrij om heerlijk te surfen. Veel van de taalscholen waar SurfaWhile mee samenwerkt bevinden zich op of nabij uitstekende surfspots. Afhankelijk van jouw surfniveau of van de locatie, kun je surflessen volgen in de middagen, of  kun je bijvoorbeeld een board huren of kopen om lekker zelf te surfen.

Wat is een taalcursus in het buitenland?

Heb je ooit gedacht aan een taalcursus in het buitenland? Heb je ook altijd al willen leren surfen? Waarom zou je deze twee niet combineren voor een onvergetelijke ervaring? In deze blog gaan we het hebben over de voordelen van een taalcursus in het buitenland in combinatie met surflessen.

Een taalcursus in het buitenland is een programma dat je de kans biedt om een taal te leren in het land waar die taal wordt gesproken. Je zult worden ondergedompeld in de cultuur en de taal en je zult de kans krijgen om je vaardigheden te verbeteren door middel van lessen, activiteiten en ervaringen in het dagelijks leven. Dit kan variëren van intensieve lessen tot lessen die worden gecombineerd met activiteiten.

Waarom is het een geweldige combinatie met surflessen?

Een taalcursus in het buitenland in combinatie met surflessen is een geweldige manier om tijdens je vakantie nieuwe vaardigheden te leren. Het is een perfecte combinatie van leren en ontspanning. Tijdens je taalcursus leer je niet alleen een nieuwe taal, maar maak je ook nieuwe vrienden en leer je meer over de cultuur van het land waar je bent. Tegelijkertijd leer je ook hoe je moet surfen en heb je de mogelijkheid om het te oefenen op de prachtige stranden die deze landen te bieden hebben.

Het is geweldig om veel gelijkgestemde mensen te ontmoeten

Een taalcursus in het buitenland in combinatie met surflessen biedt je de kans om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses als jij. Je zult mensen ontmoeten die dezelfde passie hebben voor surfen en die ook geïnteresseerd zijn in het leren van een nieuwe taal. Hierdoor zul je gemakkelijk nieuwe vrienden maken en je netwerk uitbreiden.

Je leert veel over verschillende talen en culturen

Tijdens je taalcursus leer je niet alleen de taal, maar ook veel over de cultuur en de mensen in het land waar je bent. Je leert over de gebruiken en tradities van de lokale bevolking en dit kan een waardevolle ervaring zijn die je je hele leven bij zal blijven. Door het leren van een nieuwe taal en cultuur zal je ook je eigen horizon verbreden en je meer open stellen voor nieuwe ervaringen.

Het is een once in a lifetime ervaring!

Een taalcursus in het buitenland in combinatie met surflessen is een once in a lifetime ervaring. Het biedt je de kans om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van prachtige stranden en mooie landschappen. Het is een kans om even uit je comfortzone te stappen en te genieten van een avontuur dat je nooit zult vergeten.

In het kort, als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, overweeg dan een taalcursus in het buitenland in combinatie!