Surfvakanties Busreizen

SurfaWhile is een boekingsplatform voor unieke en bijzondere surfvakanties. Deze surfvakanties zijn met zorg samengesteld, en garanderen jou een surfvakantie die je nooit zult vergeten.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
11 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over onze busreizen

Busreizen: De duurzame, gemakkelijke en betaalbare manier om de surfcultuur in Frankrijk en Spanje te verkennen

Surfen is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben op het strand, en Frankrijk en Spanje bieden enkele van de beste surfplekken ter wereld. Of je nu een ervaren surfer bent of net begint, er is altijd een golf om te rijden. Maar hoe kom je daar? Door met de bus te reizen! Hier zijn zeven redenen waarom busreizen de beste manier zijn om te genieten van surfvakanties in Frankrijk en Spanje.

Busreizen is een zeer betaalbare manier van reizen

Een van de grootste voordelen van busreizen is dat het een zeer betaalbare manier van reizen is. Als je een beperkt budget hebt, kan de bus je geld besparen op transportkosten. Bovendien bieden veel busbedrijven gereduceerde tarieven voor studenten, senioren en grote groepen. Door met de bus te reizen, kun je je reisbudget verder oprekken en meer geld uitgeven aan surflessen en andere activiteiten.

Busreizen is een zeer duurzame manier van reizen

Een ander voordeel van busreizen is dat het een zeer duurzame manier van reizen is. Bussen stoten veel minder kooldioxide per passagier uit dan auto's of vliegtuigen, waardoor ze een milieuvriendelijkere transportoptie zijn. Bovendien investeren veel busbedrijven in elektrische of hybride bussen, waardoor hun ecologische voetafdruk nog verder wordt verminderd. Door met de bus te reizen, kun je je ecologische voetafdruk verminderen terwijl je toch de prachtige surfcultuur in Frankrijk en Spanje verkent.

Busreizen is een zeer gemakkelijke manier van reizen

Wat betreft gemak, heeft busreizen veel te bieden. De meeste grote steden in Frankrijk en Spanje hebben goed ontwikkelde busnetwerken, met frequente verbindingen naar populaire toeristische bestemmingen. Bovendien bieden veel busbedrijven directe routes naar surfhotspots, waardoor het gemakkelijk is om op je bestemming te komen zonder je zorgen te hoeven maken over transfers of overstappen. En aangezien bussen meestal zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen, airconditioning en gratis Wi-Fi, kun je achterover leunen, ontspannen en genieten van de rit.

Busreizen is een zeer comfortabele manier van reizen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kan busreizen een zeer comfortabele manier van reizen zijn. De meeste moderne bussen zijn uitgerust met verstelbare stoelen, veel beenruimte en toiletten aan boord, waardoor lange reizen draaglijker worden.

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"