Surfvakanties voor Digital Nomads

Ben jij een digitale nomad die hunkert naar zowel de vrijheid van avontuurlijke reizen als de focus van productief werk? Zoek niet verder! Onze unieke surfvakanties in combinatie met coworking bieden de ultieme ontsnapping aan de dagelijkse sleur en stellen je in staat om te genieten van adrenalineverhogende surfervaringen en tegelijkertijd je werkdoelen te bereiken.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
1 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Digital Nomads

Ontdek de Perfecte Mix van Avontuur en Productiviteit: Surfvakanties met Coworking voor Digital Nomads

Surfen is een van de meest populaire watersporten ter wereld. Het is een spannende, uitdagende en leuke manier om van de oceaan te genieten. Een surfvakantie is een reis waarbij surfen centraal staat. Het kan gaan om het leren surfen, verbeteren van vaardigheden of gewoonweg genieten van de golven en de natuur.

De kracht van een community

De coworking-omgeving is speciaal ontworpen voor digitale nomads zoals jij. Ontmoet gelijkgestemde professionals, wissel ideeën uit en maak waardevolle connecties die je zowel professioneel als persoonlijk zullen verrijken.

Locatieonafhankelijk Werken

Met snelle internetverbindingen en moderne voorzieningen hoef je je geen zorgen te maken over werkgerelateerde belemmeringen. Werk naadloos terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht op de oceaan en de kustlijn.

Expert Surfinstructeurs

Of je nu een beginnende surfer bent of al ervaring hebt, de ervaren surfinstructeurs begeleiden je op jouw niveau. Leer de kunst van het surfen en ontwikkel zelfvertrouwen in de golven, allemaal terwijl je omringd bent door inspirerende natuurlijke schoonheid.

Alles draait om het creëren van een harmonie tussen jouw passie voor avontuur en je behoefte aan productiviteit. Verleg je grenzen op de golven terwijl je je professionele doelen niet uit het oog verliest. Kies voor de ultieme digitale nomad-ervaring met de surfvakanties met coworking. Boek vandaag nog en ontdek een wereld van nieuwe mogelijkheden!

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"