Surf & Yoga Vakanties

SurfaWhile is een boekingsplatform voor unieke en bijzondere surfvakanties. Deze surfvakanties zijn met zorg samengesteld, en garanderen jou een surfvakantie die je nooit zult vergeten.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
31 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over onze Surf & Yoga Vakanties

Waarom is surf & yoga de perfecte combinatie?

Surfen en yoga hebben veel overeenkomsten: beide vereisen kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Surfen is een intensieve sport die veel vraagt van je lichaam, terwijl yoga juist ontspanning en rust biedt voor zowel lichaam als geest. Samen vormen ze de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning.

Fysieke voordelen van surf & yoga

Surfen en yoga zijn beide geweldige manieren om in vorm te blijven. Surfen verbetert je kracht, uithoudingsvermogen en balans, terwijl yoga je flexibiliteit vergroot en je lichaam helpt herstellen na het surfen. Beide sporten zijn ook geweldig voor het verbranden van calorieën en het versterken van je hart- en bloedvaten.

Heerlijke en gezonde maaltijden tijdens jouw verblijf

Tijdens een surf & yoga trip in Frankrijk, Spanje of Portugal krijg je niet alleen de kans om te genieten van heerlijk eten, maar ook om te leren over gezonde voeding en hoe dit kan bijdragen aan je sportieve prestaties en je algemene gezondheid. Je krijgt vaak de mogelijkheid om te genieten van biologische, lokaal geproduceerde maaltijden, die vol zitten met voedingsstoffen en energie.

Comfortabele accommodatie

Na een lange dag van surfen en yoga, is het belangrijk om te kunnen ontspannen en goed te kunnen rusten. Tijdens een surf & yoga trip kun je verblijven in comfortabele accommodatie, zoals een gezellige surf lodge, een luxe villa of een tent op het strand. Zo kun je optimaal genieten van je welverdiende rust en ontspanning.

Ontmoet nieuwe gelijkgestemde mensen

Een surf & yoga trip is niet alleen goed voor je lichaam en geest, maar ook voor je sociale leven. Je ontmoet vaak andere reizigers die dezelfde interesses hebben als jij, wat kan leiden tot nieuwe vriendschappen en levenslange herinneringen.

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"