Ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95 gratis bij jouw boeking

Alle Surfvakanties

SurfaWhile is een reisplatform voor unieke en bijzondere surfvakanties. Deze surfvakanties zijn met zorg samengesteld, en garanderen jou een surfvakantie die je nooit zult vergeten.

Alle Surfvakanties

Meer over Surfvakanties

Ben jij klaar een onvergetelijke zomer? SurfaWhile is al sinds 2015 dé surfvakantie-specialist. In de loop der jaren hebben wij zo'n beetje alle surf-accommodaties van Europa bezocht, waarmee wij een enorme kennis hebben van de mogelijkheden die er zijn.

Op SurfaWhile vind jij een kwalitieve selectie aan surfvakanties, waarvan wij zeker weten dat deze nét even wat extra's bieden.

Beginnende surfers

Als beginnende surfer is Europa de perfecte plek om te beginnen met het verkennen van de golven. Er zijn talloze surfspots verspreid over het hele continent die geschikt zijn voor beginners.

Een van de beste manieren om de surfscene in Europa te ontdekken is door middel van een surfvakantie. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen surfvakantie in Portugal of een avontuurlijke reis naar de koude wateren van Noorwegen, er is voor elk wat wils.

Portugal is een populaire bestemming voor beginnende surfers vanwege de vele surfkampen die er worden aangeboden. Hier kun je lessen nemen bij ervaren instructeurs en verblijven in accommodaties dichtbij de beste surfspots. Andere populaire bestemmingen voor beginnende surfers zijn Frankrijk, Spanje en Marokko.

Naast het vinden van de juiste bestemming is het belangrijk om de juiste uitrusting te hebben. Als beginner heb je waarschijnlijk geen eigen surfboard en wetsuit, maar deze kunnen worden gehuurd bij de meeste surfkampen en verhuurlocaties.

Het is ook belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het surfen, vooral als beginner. Leer de basisprincipes van de surfetiquette en zorg ervoor dat je altijd weet waar je bent en wat de weersomstandigheden zijn voordat je het water ingaat.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie of een avontuurlijke reis, Europa heeft alles te bieden voor beginnende surfers. Pak je board en ga op pad om de golven te trotseren!

DE beste surfspots van Europa om écht te leren surfen

Ben je een beginnende surfer en op zoek naar de beste surfspots in Europa? Dan hebben we goed nieuws voor je! In dit artikel nemen we je mee naar de beste surfspots voor beginners in Europa.

1. Moliets, Frankrijk

Moliets is een prachtige strandplaats gelegen aan de zuidwestkust van Frankrijk en is een van de beste plekken om te leren surfen. De golven zijn niet te hoog en de zandbanken zorgen voor een rustige golfslag. Het is dan ook niet verrassend dat er in Moliets veel surfscholen zijn te vinden.

2. Zarautz, Spanje

Zarautz is gelegen aan de noordkust van Spanje en staat bekend om zijn lange stranden en geweldige golven. Het is een populaire plek onder zowel beginners als gevorderde surfers. In Zarautz zijn er veel surfscholen te vinden en de plaats heeft een bruisend uitgaansleven.

3. Loredo, Spanje

Loredo ligt vlakbij Santander en is een populaire surfspot voor beginners. De golven zijn hier niet te hoog en er zijn veel surfscholen te vinden. Het strand is bovendien erg breed, waardoor er altijd genoeg ruimte is om te surfen.

4. Peniche, Portugal

Peniche is gelegen aan de westkust van Portugal en heeft een aantal van de beste surfspots voor beginners. Baleal is bijvoorbeeld een bekende surfspot voor beginners vanwege de zachte golven. Peniche heeft bovendien een bruisend uitgaansleven en is een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten.

5. Ericeira, Portugal

Ericeira is gelegen aan de westkust van Portugal en is een van de meest populaire surfspots in Europa. De golven zijn hier niet te hoog en er zijn veel surfscholen te vinden. Ericeira is bovendien een prachtige stad met een gezellig centrum en veel restaurants en bars.

6. Caparica, Portugal

Caparica is gelegen aan de zuidkust van Portugal en heeft een aantal van de beste surfspots voor beginners. Het strand is hier erg breed en er zijn veel surfscholen te vinden. Caparica is bovendien een populaire plek onder toeristen vanwege de prachtige stranden en het mooie weer.

Of je nu net begint met surfen of al wat meer ervaring hebt, deze surfspots in Europa bieden voor ieder wat wils. Boek nu je volgende surftrip en geniet van de golven!