Surfvakanties voor Volwassenen (25 - 30 jaar oud)

Ben je toe aan een uniek avontuur? Hieronder vind je zorgvuldig geselecteerde surfvakanties die zeer geschikt zijn voor volwassenen van 25 tot 30 jaar, die streven naar een mix van avontuur en comfort. De geselecteerde accommodaties zijn perfect voor het (verder) ontwikkelen van je surfvaardigheden, en trekken over het algemeen een volwassen publiek dat op zoek is naar sportieve uitdaging in combiantie met een comfortabel en schoon verblijf.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
25 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Volwassenen (25 - 30 jaar)

Wat is een surfvakantie?

Ben je op zoek naar een perfecte mix van avontuur en ontspanning? Een surfvakantie biedt je de mogelijkheid om te leren surfen of je surfvaardigheden te verfijnen, begeleid door deskundige instructeurs. Ideaal voor wie even aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen en tegelijkertijd actief wil blijven.

Waarom is een surfvakantie de beste manier om te leren surfen?

Een surfvakantie biedt intensieve begeleiding en de mogelijkheid om dagelijks te surfen, ver boven wat een normaal strandbezoek kan bieden. Dit intensieve programma helpt je snel vooruitgang te boeken en geeft je de kans om je vaardigheden te verdiepen, met in sommige gevallen de vrijheid om ook buiten geplande lessen te oefenen.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Surfvakanties bieden unieke netwerkmogelijkheden, waarbij je tijdens de lessen en in de accommodatie omgaat met gelijkgestemden. Deze gemeenschappelijke passie voor het surfen zorgt voor diepgaande verbindingen en duurzame vriendschappen.

Een surfvakantie is all-in

De meeste van onze surfvakanties zijn all-inclusive, wat betekent dat bijna alle uitgaven al zijn inbegrepen. Van professionele surflessen tot comfortabele accommodatie en maaltijden, alles is geregeld zodat jij je volledig kunt focussen op het genieten van je surfervaring en het ontspannen.

Er zijn surfvakanties voor alle soorten reizigers

Ongeacht of je alleen reist, met vrienden komt, of deel uitmaakt van een groter gezelschap, onze surfvakanties zijn ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen. Met opties die variëren van beginners tot gevorderden, we hebben iets voor elke surfer.

Er zijn surfvakanties voor alle surfniveaus

Onze surflessen zijn toegankelijk voor alle niveaus, van complete beginners tot gevorderden. De lessen in kleine groepen zorgen voor persoonlijke aandacht en maatwerk in de begeleiding, met mogelijkheden voor zowel begeleid als zelfstandig surfen.