SurfaWhile op de vakantiebeurs

Begin dit jaar waren Mees en Hans van SurfaWhile aanwezig op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht, en wat een avontuur was dat! Met onze passie voor surfen en reizen in Europa, waren we enthousiast om onze unieke surfvakanties te delen, nieuwe mensen te leren kennen en inspirerende lezingen bij te wonen. Hier is een kijkje achter de schermen van onze dag op de Vakantiebeurs in Utrecht!

Ontmoeting met Luis van A2Z Portugal

Er zijn tijdens de vakantiebeurs veel inspirerende gesprekken gevoerd. Zo hadden we een gaaf gesprek met Luis Serafim Coelho van A2Z. A2Z is gespecialiseerd in prachtige wandel- en fietstochten door de mooiste gebieden van Portugal. Kies uit de mooiste plekken, van de bergen in de buurt van Alentejo tot de diepe rivierdalen van de Douro en langs de prachtige stranden van de Atlantische kust. A2Z neemt je mee naar de mooiste plekken van het land.

Ben jij van plan om op surfvakantie te gaan naar Portugal en mocht je nog op zoek zijn naar een op maat gemaakte wandel- en fietstocht in Portugal, neem dan contact met ons met jouw specifieke wensen en dan zorgt Luis van A2Z voor een onvergetelijk avontuur! 

Inspiratie en Trends

Op de Vakantiebeurs werden ook interessante lezingen gegeven. Voor ons sprong er één lezing uit, namelijk die van Marlotte Jansen, Insights Expert bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Tijdens deze lezing werd onder andere ingegaan op het reisgedrag van de Nederlander, hoe wordt er gereageerd op de onvoorspelbare weersomstandigheden van de afgelopen zomer en welk effect dit heeft op de vakantiekeuze voor 2024. 
Marlotte Jansen geeft aan dat in vrijwel alle landen, die onderzocht zijn in de Vakantie Sentiment Monitor, een stijging zichtbaar is van het aantal reeds geboekte vakanties ten opzichte van vorig jaar.

Lezing gegeven door Marlotte Jansen, Insights Expert bij het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) op de mainstage van de vakantiebeurs Utrecht.

Afsluiten met een feestelijke borrel! 

Als afsluiter van een inspirerende dag op de Vakantiebeurs, is er niets beters dan ontspannen met een gezellige borrel. Na het verkennen van exotische bestemmingen, het ontdekken van nieuwe reistrends en het voeren van boeiende gesprekken, is het tijd om even tot rust te komen en te genieten van goed gezelschap. Met een drankje in de hand kunnen we terugkijken op alle inspirerende ervaringen van de dag en vooruitblikken op toekomstige reisavonturen. Proost op nieuwe ontdekkingen, memorabele ontmoetingen en de belofte van nog meer onvergetelijke surfreizen in de toekomst. Tot ziens, Vakantiebeurs – tot volgend jaar!


Over de auteur

Hans

Geschreven door Hans - Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, outdoors en ondernemen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zeer brede kennis over de surfreis-wereld.

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"