De Canarische Eilanden: het hele jaar rond een paradijs voor surfers

De Canarische Eilanden zijn een populaire bestemming voor surfers van over de hele wereld en bieden ook tal van voordelen voor beginnende surfers. Hieronder zullen enkele van deze voordelen worden besproken.

Eerst en vooral, hebben de Canarische Eilanden een mild en aangenaam klimaat, wat betekent dat surfers het hele jaar door kunnen genieten van het surfen. Dit is vooral voordelig voor beginnende surfers, die niet bang hoeven te zijn voor extreme weersomstandigheden of slechte golven.

Verder bieden de Canarische Eilanden een groot aantal geweldige surfspots, waaronder het populaire El Médano op Tenerife, die speciaal zijn ontworpen voor surfers van verschillende niveaus, waaronder beginnende surfers. Dit betekent dat surfers de kans hebben om op een veilige manier te leren en te oefenen, terwijl ze tegelijkertijd ook kunnen genieten van het prachtige uitzicht.

Bovendien zijn er ook veel surfscholen en instructeurs beschikbaar op de Canarische Eilanden, die speciaal zijn opgeleid om beginnende surfers te helpen bij het opbouwen van hun vaardigheden en vertrouwen op het water. Dit betekent dat surfers de kans hebben om van de beste ondersteuning te genieten, terwijl ze tegelijkertijd ook plezier hebben op het water.

Tot slot bieden de Canarische Eilanden ook een prachtige en avontuurlijke omgeving, die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een ontspannen en leuke vakantie. Surfers kunnen tijdens hun verblijf niet alleen leren en oefenen met surfen, maar ook kunnen genieten van het prachtige landschap, de heerlijke keuken en de vriendelijke lokale bevolking.

In het kort, bieden de Canarische Eilanden een unieke combinatie van mild klimaat, geweldige surfspots, uitstekende surfscholen en een prachtige omgeving, waardoor het de perfecte locatie is voor beginnende surfers om te leren en te oefenen. Als gevolg hiervan is het een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke surfervaring.


Over de auteur

Hans

Geschreven door Hans - Mijn naam is Hans en mijn passies voor reizen, outdoors en ondernemen hebben geleid tot de oprichting van SurfaWhile. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de reisbranche heb ik een zeer brede kennis over de surfreis-wereld.

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"