FeelViana Sport Hotel

alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
NaN / 5 - 0 reviews

Over FeelViana Sport Hotel

Portugal is een droomplek voor degenen die op zoek zijn naar avontuurlijke vakanties in Europa. Het FeelViana Sport Hotel, gelegen in het noorden van Portugal in het juweeltje Viana do Castelo, kijkt uit over het strand en de dennenbossen van Cabedelo. FeelViana is een duurzaam viersterrensuperiorhotel, volledig gemaakt van hout en perfect ingebed in het omliggende landschap. Met zowel binnen- als buitenzwembaden, grote glazen ramen en een bevoorrechte ligging aan zee (op 200 meter), is dit sportieve hotel de perfecte toevluchtsoord van de drukte van het stadsleven, of je nu met familie, vrienden of je partner bent.

FeelViana Sport Hotel in het kort

Locatie

Viana do Castelo, Noord-Portugal

Vervoer

Eigen vervoer

Beschikbaar

Gehele jaar open

Type verblijf

Double rooms, suites of bungalows

Voor wie?

Mimimumleeftijd

Min. 18 jaar oud. Jonger dan 18 jaar onder begeleiding

Typen reiziger

Koppels, gezinnen

Voertaal

Internationaal

Surfles

Surfles optioneel, alle surfniveau's

Hoogtepunten

Zeer comfortabel en duurzaam 4**** hotel

Feelviana Sport Hotel is een prachtig 4**** hotel geleden in de duinen van Viana do Castelo. Dit hotel is volledig duurzaam gebouwd van hout, zonder in te boeten op comfort. De kamers zijn zeer comfortabel, en de staff van het hotel is zeer vriendelijk. Ook kent het hotel een restaurant en een bar, waar de staff jou met een glimlach helpt.

Enorm aanbod aan sport

Tijdens een verblijf in het FeelViana Sport Hotel zal je tijd tekort komen om deel te nemen aan alle sportieve mogelijkheden die er zijn. je kunt o.a. golf-, kite-, foil- en windsurfen, wakeboarden, Daarnaast kun je SUP-en, en mountainbikes huren om de prachtige omgeving te ontdekken.

Spa & Wellness

Naast de vele sportieve activiteiten beschikt FeelViana over een binnen- en buitenzwembad, een spa-ruimte en een wellness studio waar je bijvoorbeeld deel kunt nemen aan yoga.

Viana do Castelo, Portugal

FeelViana Sport Hotel bevindt zich in het uiterste noorden van Portugal op een klein uur rijden ten noorden van Porto. In het hart van de Alto Minho-regio is Viana do Castelo een van de mooiste steden in het noorden van Portugal. Aan de monding van de rivier de Lima en verscholen tussen de Atlantische Oceaan en de bergen is Viana do Castelo een charmante stad vol geschiedenis en traditie. De sterke banden met rivier en zee hebben van Viana do Castelo een maritieme stad gemaakt met een enorm natuurlijk, cultureel en archeologisch erfgoed. Ook de lokale ambacht is beroemd: de borduursels, de kleurrijke sjaals, het met de hand beschilderde keramiek, evenals het vakmanschap dat met goud werkt en het omtovert tot het bekende Filigree Viana Heart. Viana is een boeiende stad met tal van activiteiten, maar waar rust en veiligheid essentiële kenmerken zijn.

Visie van SurfaWhile

Bij FeelViana Sport Hotel maken kitesurfen, windsurfen, stand-up paddling, wakeboarden, wakesurfen en fietsen allemaal deel uit van het dagelijks leven. De essentie van dit hotel zijn de buitenervaringen. Maar FeelViana is ook ontworpen voor degenen die willen ontspannen. In onze spa en yoga- en pilatesruimte kun je tijd nemen om jezelf te verwennen. Bezoek het restaurant en de taverne, beide met uitzicht op het Cabedelo Beach Pinewood, om te genieten van smakelijk, maar gezond Portugees eten. In ed strandbar kun je een pauze nemen van de buitenactiviteiten en genieten van het prachtige uitzicht met een glas wijn. Bij FeelViana zijn sport en welzijn perfect in harmonie!

Waar je verblijft

FeelViana Sport Hotel biedt 4 verschillende typen accommodatie: standard room, junior suite, suite en bungalow.

alt
Privé

Standard Room

alt
Privé

Junior Suite

alt
Privé

Suite

alt
Privé

Bungalow

Surfen

Bij FeelViana Sport Hotel draait alles om sport. Het hotel beschikt over een enorm assortiment aan (water-)sportmateriaal en biedt ook les in zo goed als alle disciplines. Zo kun je bij FeelViana golfsurfen, kitesurfen, windsurfen, windfoilen, wakeboard, SUP-en.

alt
Add-on

Golfsurfen

v.a. € 20,-

alt
Add-on

Kitesurfen

v.a. € 70,-

alt
Add-on

Windsurfen / Windfoilen

v.a. € 70,-

Overige Activiteiten

Naast de verschillende varianten van surfen, zijn er nog veel meer mogelijke activiteiten die je kunt doen tijdens jouw verblijf bij FeelViana. Zo beschikt het hotel over een wakeboard-baan, een pump track, mountainbikes, en een wellness center.

alt
Add-on

Spa & Wellness

alt
Add-on

Yoga & Fitness

Maaltijden

FeelViana beschikt over een uitstekend restaurant waar een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd. Daarnaast kun je genieten van lunch & diner. Het is tevens mogelijk om half-board of full-board te boeken.

alt
A la carte / Half-board / Full-board

Restaurant

De Locatie

Rua Brás de Abreu Soares, 222 Praia do Cabedelo 4935-159 Viana do Castelo

Prijslijsten

Hieronder tref je de kamerprijzen per nacht per verschillend type seizoen. Onderstaande prijzenlijst betreffen de prijzen per kamer per nacht inclusief. ontbijt.

Standard Room Junior SuiteSuiteBungalow
v.a. € 165,- (laagseizoen)v.a. € 230,- (laagseizoen)v.a. € 280,- (laagseizoen)v.a. € 210,- (laagseizoen)
v.a. € 180,- (middenseizoen)v.a. € 255,- (middenseizoen)v.a. € 315,- (middenseizoen)v.a. € 230,- (middenseizoen)
v.a. € 220,- (hoogseizoen)v.a. € 310,- (hoogseizoen)v.a. € 390,- (hoogseizoen)v.a. € 275,- (hoogseizoen)

Add-ons

Op locatie zijn enorm veel activiteiten te boeken. Hieronder tref je een selectie aan. Als jij specifieke vragen hebt over een bepaalde type sport, stuur dan een e-mail naar info@surfawhile.com.

ItemPrijs
Golfsurfles - Groepsles, 1,5 uur€ 35,- p.p. per les
Kitesurfles (1 les, 2 uur) € 180,- p.p.
Kitesurfles (10 uur) € 690,- p.p.
Half-Board€ 40,- p.p. per nacht
Full-Board€ 80,- p.p. per nacht

Praktische informatie

Vergelijkbare Surfvakanties

Stel een vraag over FeelViana Sport Hotel