SurfaWhile groepsreizen

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke tijd met jouw bedrijf, middelbare school, sportopleiding of studentenvereniging? Dankzij haar uitgebreide netwerk en uitstekende kennis van alle surfbestemmingen van Europa, is SurfaWhile dé partner om een actieve, leerzame en fantastische tijd voor groepen te organiseren.

Voor wie zijn de groepsreizen geschikt?

Herken jij jezelf in één van de volgende groepen, dan is een SurfaWhile groepsreis op maar wellicht een geschikte keuze voor jou:

  • Een week surfen met jouw sportvereniging of team
  • Een surfvakantie met jouw studentenvereniging
  • Een sportief personeelsuitje
  • Een grote vriendengroep die ieder jaar met elkaar op vakantie gaat
  • Op vakantie met de leesclub. Na het surfen worden er rond het kampvuur verhalen voorgedragen

Voorbeeldreizen

Bijgevoegd 2 offertes, welke wij opstelden nadat we een aanvraag kregen voor de desbetreffende groepsreizen. De genoemde prijzen zijn indicatief en deze zijn afhankelijk van de omstandigheden (aantal personen, locatie, periode van het jaar, invulling van het pakket, accommodatie etc.). Aan deze prijzen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Surf- en zeiltrip naar Moliets

Groep 1 bestond uit 40 studenten van een sportopleiding die graag naar de Westkust van Frankrijk wilden gaan om daar te surfen en te zeilen. Hoewel wij alleen een partner hadden die het surfen aanbood, zijn wij zelf op zoek gegaan naar een andere partij, daar in de buurt. Op zo’n 15 minuten rijden lag er een plaatsje waar de groep uiteindelijk kon gaan zeilen, waarbij al het vervoer ook was meegenomen in de offerte. Uiteraard werd er ook gedacht aan de begeleiders, en de buschauffeur had ook een plek waar hij kon slapen.

Bekijk de volledige offerte

Surfreis naar Portugal

Groep 2 waren scholieren en zij wilden in het najaar op surfvakantie. Het leek ons het beste om de groep Portugal aan te raden, waar wij een gave partner hebben zitten die daar een surfkamp heeft. Naast de prijzen voor het verblijf, eten, surfen en dagtrip naar Lissabon hebben we de school ook geadviseerd bij het boeken van vluchten. In totaal ging het om zo’n 25 personen, inclusief begeleiders, wat allemaal absoluut geen probleem is. In het surfkamp is er een speciale hoek voor groepen, waardoor je echt je eigen plekje krijgt.

Bekijk de volledige offerte 

Meer informatie

Heb jij interesse in een SurfaWhile groepsreis? Stuur ons dan een e-mail met al jouw wensen en behoeften, dan zullen wij je een passende offerte sturen. 

groepsreizen@surfawhile.com