Boek veilig & vertouwd Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 112 reviews

Boek een surftrip met een groep

SurfaWhile Groepsreizen

Via SurfaWhile kun je ideaal een groepsreis boeken. Vanwege ons uitgebreide netwerk van partners weten we altijd wat de beste plek is voor jouw groep. Dus mocht je op zoek zijn naar een surfvakantie, inclusief accommodatie en evt. in combinatie met maaltijden en activiteiten, dan helpen wij je graag verder.

Groepsreizen per categorie

Meer informatie over Groepsreizen

Boek jullie groepsreis via SurfaWhile en kom gegarandeerd op de plek terecht die het beste bij jullie groep past. Het grote voordeel van ons is de kennis en contacten die we hebben. Al jarenlang kennen wij tal van surfaccommodaties, zoals surfkampen en surfhuizen op verschillende plekken binnen en buiten Europa. Dus indien jullie een groep hebben die veel wilt surfen of juist een groot aantal personen die het leuk vinden in aanraking te komen met surfen, maar niet per se veel willen surfen, wij hebben een geschikte oplossing.

Groepsreizen surfen voor iedereen

Via SurfaWhile boek je een groepsaccommodatie die aansluit op de wensen van jullie groep. Dit kan een surfhuis zijn, of bijv. 2 of 3 huizen vlakbij elkaar. Ook zijn er surfkampen, bijv. geschikt voor groepen van 20 personen of juist 200. Alles is mogelijk bij SurfaWhile. Onze jarenlange ervaring en groot netwerk binnen de surfwereld, zorgt ervoor dat we precies in kunnen gaan op jullie wensen. Wij hebben ruime ervaring met het aanbieden van surfreizen voor schoolgroepen, surftrips voor bedrijven, surfvakanties voor studenten- en studieverenigingen en uiteraard de surfreizen voor surf- en watersportverenigingen.

Het is ook mogelijk, voor of na het invullen van ons contactformulier, om alvast een kijkje te nemen bij al onze surfvakanties of surfkampen. Het is echter wel zo dat er tal van (surf-)accommodaties zijn binnen ons netwerk die niet op onze website staan. Dit kunnen bijvoorbeeld groepsaccommodaties zijn, die zich vlakbij een surfstrand bevinden. Op onze website vind je met name surfbestemmingen die geschikt zijn voor individuen, groepjes vrienden en families maar qua geschikte accommodaties voor groepen hebben we dus ook tal van opties.

Velen andere gingen jullie voor

Wij hebben de afgelopen jaren al tal van groepen (grote en kleine groepen) mogen helpen met een geweldige surfvakantie. De ene groep wilt net een wat educatiever programma, de andere groep zoekt juist echt die surf-vibe – waar je zelf kunt kiezen óf en hoeveel er gesurft kan worden. Denk hierbij aan dat de Sky de Limit is – letterlijk.

Uiteraard is het gemak om jullie groepsreis te boeken via SurfaWhile erg hoog want wij zorgen er uiteraard voor dat jullie netjes worden opgehaald (thuis of op de luchthaven) en ook het verblijf, maaltijden, surflessen en activiteiten worden geregeld (uiteraard in overleg, waar alles mogelijk is).

En indien jij nog vragen hebt of het fijn zou vinden als een van onze surfvakantie-experts met je meedenkt, kun je altijd ons contactformulier invullen. Voor nu wensen we je alvast heel veel plezier!

Let’s go SurfaWhile!

Veelgestelde vragen over Groepsreizen

Doen jullie ook groepsreizen voor studentenverenigingen?

Surfen voor groepen van studie- en studentenverenigingen is de afgelopen jaren ongekend populair geworden. Het leuke is dat er een hele hoop mogelijk is. Een surftrip met verblijf in een surfkamp met leuke tipi-tenten in Frankrijk (incl. vervoer per bus) of juist een mooi surfhuis in Portugal. Alles kan. Met de groep op een sunset-cruise? Wij regelen het. En of jullie groep nou 10 personen is, 150 of iets daartussen, wij hebben altijd een passend aanbod.

Voor wie zijn groepsreizen surfen geschikt?

Surfen voor groepen is letterlijk voor iedereen. Of jullie nu een schoolklas, voetbalteam, studentenvereniging, bedrijfsafdeling of studenten zijn, surfen is geschikt voor iedereen. En ook jouw/jullie niveau maakt niet uit want je kunt een groepsreis surfen boeken voor surfers van alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderde surfers.

Waar vinden de groepsreizen surfen plaats?

De locatie van jullie surftrip is afhankelijk van wat jullie willen. Indien jullie de voorkeur hebben voor een bus- of treinreis kan het goed dat we kijken naar opties in Zuid-Frankrijk of Noord-Spanje. Willen jullie liever verder reizen, is het ook goed mogelijk om te kijken naar Portugal, Marokko of zelfs verder buiten Europa. Wij hebben een netwerk van surfkampen en accommodaties van over de hele wereld dus wij kunnen altijd een optie bieden die aansluit bij de wensen.