Surfvakanties voor Solo Reizigers

Ben je een solo-reiziger op zoek naar de perfecte surfvakantie? Dan is onze selectie van surfvakanties voor solo-reizigers precies wat je nodig hebt. Wij bieden een divers aanbod aan surflocaties wereldwijd, perfect afgestemd op de individuele reiziger die vrijheid en avontuur zoekt. Onderstaande locaties hebben een sterke focus op solo-reizigers, waar veel aandacht wordt besteed aan alleen reizende gasten.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
39 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Surfvakanties voor Solo-Reizigers

Waarom een Surftrip Voor Solo-Reizigers?

Solo reizen betekent vrijheid om je eigen schema te bepalen, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf volledig onder te dompelen in je passie voor surfen. Onze surfvakanties voor solo-reizigers zijn speciaal ontworpen om je de beste surfspots te bieden, waar je ook de kans krijgt om aan je vaardigheden te werken, of je nu beginner of gevorderde surfer bent.

Veilig en sociaal

Veiligheid en sociaal contact staan bij ons hoog in het vaandel. Al onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om niet alleen de beste golven te bieden, maar ook een veilige en vriendelijke omgeving waarin solo-reizigers zich welkom voelen. Met georganiseerde sociale avonden, groepslessen en BBQ-avonden, zul je nooit het gevoel hebben alleen te zijn, tenzij je dat zelf wilt.

Waarom is een surfvakantie een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten?

Een surfvakantie is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten omdat je tijdens de surflessen en het verblijf in dezelfde accommodatie veel tijd doorbrengt met andere surfers. Bovendien delen jullie allemaal dezelfde passie voor surfen, waardoor het makkelijker is om nieuwe vrienden te maken en contacten te leggen. Wie weet ontmoet je wel gelijkgestemde zielen en maak je vrienden voor het leven.

Een surfvakantie is all-in

Een surfvakantie is vaak all-inclusive, wat betekent dat alle kosten inbegrepen zijn bij de prijs. Dat houdt in dat je niet alleen surflessen krijgt, maar ook accommodatie, maaltijden en activiteiten zijn inbegrepen. Dit maakt het makkelijk om je vakantie te plannen en het geeft je de vrijheid om te genieten van het surfen zonder je zorgen te maken over de dagelijkse dingen.

Er zijn surfvakanties voor verschillende leeftijdsgroepen

Onze surfvakanties voor solo-reizigers zijn ontworpen om surfers van alle leeftijden te verwelkomen. Of je nu een jonge avonturier bent die zijn passie voor de golven wil ontdekken, of een meer ervaren surfer die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, wij hebben iets dat bij jou past. Bij ons vind je een gemeenschap van gelijkgestemden, ongeacht je leeftijd. Elk van onze surflocaties heeft unieke kenmerken die aansluiten bij verschillende leeftijdsgroepen en voorkeuren, waardoor je altijd een plek vindt die voelt als een tweede thuis.

Er zijn surfvakanties voor alle surfniveaus

Er zijn surfvakanties voor alle niveaus, inclusief mensen die nog nooit hebben gesurft. Surflessen worden meestal gegeven in kleine groepen, zodat de instructeur voldoende tijd kan besteden aan individuele begeleiding en feedback. Daarnaast zijn er vaak opties voor het huren van surfuitrusting en zelfstandig surfen voor meer ervaren surfers. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt, er is altijd een surfvakantie die bij je past!