Dé surfvakantie-expert Laagste prijs Gratis advies 4.7/ 5 - 148 reviews

SurfaWhile Kitesurf vakanties

Boek de Surfvakantie die écht bij jou past!

Homepage / Surfvakanties / Kitesurf vakanties

Kitesurf vakanties

Op deze pagina vind je 's werelds beste kitesurf vakanties. Gebruik de filters hieronder om de kitesurf vakantie te vinden die bij jou past.
Ben jij op zoek naar een kitesurf vakantie? Hieronder vind je het overzicht van de beste kitesurf vakanties van over de hele wereld. Heb jij interesse in een kitesurf vakantie? Gebruik dan de filters hieronder om de kitesurf vakantie te vinden die het best aansluit bij jouw wensen en behoeften. Let's go SurfaWhile!

Waarom boek je bij SurfaWhile?

Boek veilig en betrouwbaar
Geen boekings- of reserveringskosten
De surftrip die écht bij jou past

surfvakantie(s) voldoen aan jouw zoekopdracht. Reset filter.

SurfaWhile garantie
Regio Canarische Eilanden , Spanje 4.9/ 5 - 239 reviews

Red Star Surf and Yoga Camp

Surf & Kite Camp
Gem. 25 - 35 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open (Boek 7 of 14 nachten)
Bereikbaar met het openbaar vervoer
v.a. € 548,- per persoon
O.b.v. 7 nachten, incl. surfles
SurfaWhile garantie
Regio Lissabon, Portugal 4.7/ 5 - 55 reviews

Surf Cascais Surf Villa

Surfen, villa & zwembad
Gem. 23 - 32 jaar oud. (Min. 18)
Alle surfniveau's, incl. beginners
Gehele jaar open (Boek vanaf 4 nachten)
Airport pick-up beschikbaar
v.a. € 220,- per persoon
O.b.v. 4 nachten, incl. surfles & maaltijden

Exclusief bij SurfaWhile

Dé SurfaWhile Surf Guide

Bestel het e-book voor € 19,95 of krijg hem gratis bij jouw boeking

Surfvakanties en Surfcamps

Over kitesurfvakanties

Wij bij SurfaWhile zijn al jarenlang expert op het gebied van surfvakanties en ook op het gebied van kitesurfen en kitesurfvakanties ontwikkelen we ons steeds verder. Naast dat we tal van partners hebben die zelf ook kitesurflessen aanbieden, werken we sinds een aantal jaar ook samen met aanbieders die gespecialiseerd zijn in kitesurfreizen. Denk hierbij aan kitesurf vakanties in Portugal, een cursus kitesurfen op Zanzibar of zelfs helemaal naar Brazilië om jouw kitesurf-techniek te verbeteren. Het kan allemaal. Wat is jouw droombestemming voor een kitesurf vakantie?

Zoals gezegd zoeken wij al jaren voor iedereen uit welke surfvakantie het beste bij hem of haar past. En ditzelfde kunnen we natuurlijk ook goed doen op het gebied van kitesurfen. Het valt zeker niet te onderschatten wat voor verschil er tussen deze twee surf-disciplines zit want deze zijn zeker verschillend. Bij golfsurfen houd je weer met tal van andere zaken rekening dan bij een kitesurf vakantie. Bij het kitesurfen is de wind – uiteraard – erg belangrijk, terwijl bij het golfsurfen een lichte tot geen wind weer erg behulpzaam kan zijn. En hoe zit dit dan qua accommodaties en periodes dat je het beste een kitesurf vakantie kunt boeken.

Wij zijn begonnen met een aantal partners (zowel huidige als nieuwe) die kitesurf vakanties aanbieden en dit is iets wat in de komende jaren alleen maar nog verder zal gaan groeien. En indien je aan de hand van het bovenstaande overzicht niet uitkomt bij de kitesurf vakantie die echt bij jou past, kun je altijd eens contact met ons opnemen want de kans is groot dat wij het antwoord alsnog voor je hebben.

Waar kun je het beste op letten als je een kitesurf vakantie gaat boeken? Waar je bij surfvakanties vaak een heel seizoen op een bepaalde plek terecht kunt, is dat bij kitesurf vakanties vaak anders. Hier is de periode erg belangrijk, waar een kitesurf vakantie op een bepaalde plek vaak voor een paar weken of maanden wordt georganiseerd. Dit is puur vanwege het feit dat de omstandigheden ideaal moeten zijn voor jou om, op jouw niveau, aan je kitesurf-skills te werken.

Daarnaast kun je natuurlijk kijken naar de afstand die jij wilt afleggen, het weer (naast de wind) ter plaatse en de type accommodatie(s) die wordt(en) aangeboden. Het is dus wel duidelijk dat je bij het boeken van een kitesurf vakantie genoeg hebt om rekening mee te houden.

De beste kitesurfspots

Wereldwijd zijn er tal van kitespots met veel kwaliteit. Denk hierbij aan de windomstandigheden, de stroming, de golven en nog veel meer. Om zo maar even 5 van de beste kitespots ter wereld te noemen komen we uit op:

  • Maui, Hawaii (mrt. – okt.)
  • Tarifa, Spanje (apr. – nov.)
  • Essaouira, Marokko (mrt. – okt.)
  • Sotavento, Fuerteventura (mei – sep.)
  • Paracas, Peru (sep. – mei)