Kitesurf vakanties

Kitesurfen is een sport die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het is een geweldige manier om te genieten van de zon, de zee en de wind. Een kitesurf vakantie is de perfecte manier om deze sport te ontdekken. In dit artikel zullen we bespreken waarom een kitesurf vakantie de beste manier is om te leren kitesurfen en waarom het ook een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van extra activiteiten.

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
2 surfvakanties voldoen aan jouw criteria.

Meer over Kitesurf vakanties

Introductie tot kitesurfen

Kitesurfen is een watersport waarbij je op een board staat en voortbeweegt wordt door middel van een vlieger. Het is een uitdagende en opwindende sport die zowel op zee als op meren kan worden beoefend. Het is een sport die niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook veel mentale focus vereist.

Waarom een kitesurf vakantie de beste manier is om te leren kitesurfen

Een kitesurf vakantie is de perfecte manier om te leren kitesurfen omdat je volledig wordt ondergedompeld in de sport. Je zult dagelijks les krijgen van gekwalificeerde instructeurs en je krijgt de mogelijkheid om veel te oefenen. Daarnaast zijn de omstandigheden ideaal op locaties waar kitesurfen wordt aangeboden. Je zult voldoende wind en vlak water hebben om te oefenen en snel vooruitgang te boeken.

Een kitesurf vakantie is handig

Een kitesurf vakantie is zeer handig omdat je alles op één plek hebt. Je accommodatie ligt dicht bij het strand waar je kunt kitesurfen en je hebt de mogelijkheid om alle benodigde apparatuur te huren. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste plek om te kitesurfen of het vinden van apparatuur. Alles is geregeld voor jou.

Ontmoet gelijkgestemde mensen

Een kitesurf vakantie is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Je zult veel andere kitesurfers ontmoeten die dezelfde passie delen. Je kunt samen kitesurfen en genieten van de sociale sfeer die dit met zich meebrengt. Het kan ook een geweldige manier zijn om je kitesurf vaardigheden te verbeteren door te leren van anderen.

Geniet van extra activiteiten

Een kitesurf vakantie biedt niet alleen de mogelijkheid om te kitesurfen, maar ook om te genieten van andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld snorkelen, duiken, fietsen of wandelen. Het kan ook een geweldige gelegenheid zijn om nieuwe plaatsen te ontdekken en te genieten van de lokale cultuur.

Zij gingen jou voor

Hans' afbeelding

Isabel

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Dankzij de hulp van SurfaWhile de beste reis gemaakt die ik mij kon wensen. Het was mijn eerste solo trip en door onnodige angst voor het onbekende had ik deze trip bijna aan mij voorbij laten gaan. Dankzij de snelle reacties en hulp bij het uitkiezen van het (voor mij) juiste kamp kwam ik terecht bij dreamsea surfcamp in Moliets, dit is een perfecte match gebleken. Ik heb zo ontzettend genoten en ik kan nu al niet wachten om terug te keren, ik ben een familie en talloze waardevolle herinneringen rijker. Nogmaals mijn dank, ik had dit voor geen goud willen missen.. 💛"

Hans' afbeelding

Ian

Surf Cascais

"Een geweldige surfvakantie gehad in Cascais! Fantastische lesgevers in een prachtig verzorgde surfvilla. Aanrader! Opgelet: je kan wel terugkomen met een surfverslaving :-) "

Hans' afbeelding

Bente

Dreamsea Surf Camp Moliets

"Geweldige surftrip met leuke instructeurs, gekke feestjes en de vrijheid om ook te doen wat je wilt! 10/10 zou het aanbevelen!"