Surfblend Surf Camp Moliets, Frankrijk

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's

Over Surfblend Surf Camp Moliets

Wakker worden met het geluid van de golven, opstaan met de voetjes in het zand en een uitgebreid ontbijtbuffet dat klaar staat. Zo ziet het begin van jouw surfvakantie eruit op het Surfcamp Moliets. Loop 100 meter verder en je staat al op het strand Moliets-plage. Surfcamp Moliets is een toplocatie voor jouw surfvakantie in Frankrijk!

Surfblend Surf Camp Moliets in het kort

Locatie

Moliets, Zuidwest Frankrijk

Vervoer

Busvervoer of eigen vervoer

Beschikbaar

Juli en augustus

Type verblijf

Tent of sheddie

Voor wie?

Mimimumleeftijd

Min. 18 jaar oud

Typen reiziger

Solo-reizigers, vrienden, koppels

Voertaal

Nederlands

Surfles

Busvervoer of parkeermogelijkheden

Hoogtepunten

Pal achter het strand

Uniek aan Surfblend Surfcamp in Moliets is dat het zich direct achter de duinen van Moliets bevindt. Met enkele minuten lopen sta je op een van de beste surfspots van Europa!

Het stadje Moliets

Moliets is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste surfbestemmingen. Vanwege de vele verschillende surf-accommodaties die zich bevinden in en rondom Moliets, komen er vele toeristen uit alle hoeken van Europa naar dit bruisende plaatsje.

Nederlandstalige crew

Het surfcamp wordt georganiseerd door een Nederlands/Belgische organisatie en richt zich specifiek op een Nederlandstalige doelgroep. Het team op het surfcamp is dan ook volledig Nederlandstalig.

Moliets, Frankrijk

Moliets is een ideale bestemming voor een surfvakantie vanwege het uitgestrekte strand, heldere water, ontspannen sfeer en geweldige surfcondities voor surfers van alle niveaus. Naast het surfen, zijn er ook andere activiteiten zoals fietsen, wandelen en zonnebaden op het strand, en er zijn veel leuke winkels, restaurants en bars om van te genieten.

Visie van SurfaWhile

Al jarenlang werken wij zeer plezier samen met Surfblend en bezoeken wij minstens een van hun camps per jaar, waar we meestal meer langskomen. Altijd worden we zeer hartelijk ontvangen, wat ook komt door de lunches die wij in Nederland 1-2x per jaar doen, waar onze teams bij elkaar komen om de samenwerking te bespreken en optimaliseren.

Waar je verblijft

Het Surfblend Surfcamp in Moliets bevindt zich op een prachtige 5***** camping met uitstekende faciliteiten. Kies uit de 4 verschillende tent-opties: Tent, Comfort tent, Sheddie Deluxe, Tipi Deluxe.

alt
Gedeeld

Tent

alt
Gedeeld

Comfort Tent

alt
Gedeeld / Privé

Sheddie Deluxe

alt
Gedeeld

Tipi Deluxe

Surfen

Surfen is leuk, maar het is veel leuker als je weet wat je doet! Daarom biedt surfcamp Moliets surf lessen aan van onze eigen gecertificeerde surf coaches. Zij hebben een intensieve opleiding achter de rug en kunnen je tijdens jouw surfvakantie op een veilige en verantwoorde manier leren golfsurfen in Frankrijk. Ze vertellen alles over de oceaan, het strand Moliets-plage, het materiaal en het surfen zelf. De surflessen worden per dag gegeven en bestaan steeds uit lessen van ca. 1,5 uur. Bij het boeken van surfles krijg je het surfmateriaal voor tijdens de lessen er gratis bij. Wens je buiten de lessen ook veel te gaan oefenen? Dan kan je de aanvullende Surf Rental opties kiezen.

alt
Add-on

Surfles (M)

€ 119,- p.p.

alt
Add-on

Surfles (S)

€ 119,- p.p.

alt
Add-on

Surf Rental

v.a. € 49,- p.p.

Overige Activiteiten

De onderstaande activiteiten zijn gedurende het grootste deel van het seizoen beschikbaar. De add-ons die niet in de boekingstool verschijnen, zijn ter plaatse te boeken.

alt
Add-on

Yoga

Te boeken op locatie

Maaltijden

Op een surfvakantie in Frankrijk wil je natuurlijk alleen maar leuke dingen doen en chillen. Boodschappen doen en koken is omslachtig en vaak heel duur. Daarom hebben we een uitstekende halfpension formule opgezet op het Surfcamp in Moliets. Vanaf de dag dat je aankomt tot de dag van vertrek word je verzorgd met elke dag ontbijt en 4 heerlijke diners.

alt
Add-on

Helfpension

€ 129,- p.p.

De Locatie

2655 Avenue de l'Océan, 40660 Moliets-et-Maa, Frankrijk

Prijslijsten

Je boekt de surfvakantie direct bij de partner. In de boeking-tool via de ‘beschikbaarheid’ buttons hieronder, kun je precies zien wat je kunt boeken.

StartdatumTentComfort TentSheddie Deluxe
15 juni 2024€ 199,-€ 279,-€ 259,-
22 juni 2024€ 309,-€ 389,-€ 369,-
13 juli 2024€ 369,-€ 449,-€ 429,-
20 juli 2024€ 379,-€ 459,-€ 439,-
27 juli 2024€ 379,-€ 459,-€ 439,-
03 augustus 2024€ 379,-€ 459,-€ 439,-
10 augustus 2024€ 379,-€ 459,-€ 439,-
17 augustus 2024€ 379,-€ 459,-€ 439,-
24 augustus 2024€ 309,-€ 389,-€ 369,-
31 augustus 2024€ 289,-€ 369,-€ 349,-

Add-ons

Voeg onderstaande items toe voor de volledige surf-ervaring!

ItemPrijs
Surfpakket S – Beginner: Theorie, 3 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les (Surflessen dienen op voorhand te worden geboekt)€ 119,- p.p.
Surfpakket S – Intermediate: Theorie, 3 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les (Surflessen dienen op voorhand te worden geboekt)€ 119,- p.p.
Surfpakket M – Beginner: Theorie, 5 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les (Surflessen dienen op voorhand te worden geboekt)€ 179,- p.p.
Surfpakket M – Intermediate: Theorie, 5 x surfles, surfmateriaal voor tijdens de les (Surflessen dienen op voorhand te worden geboekt)€ 179,- p.p.
Surf Rental Basic - Onbeperkt gebruikt van schoolboards + gratis theorieles€ 45,- p.p.
Surf Rental Premium - Toegang tot het quiver van Softdogsurf + Basic rental€ 65,- p.p.
Halfpension - 8 x ontbijt, 4 x diner op surfkamp€ 129,- p.p.
Busreis - Heen en terug per bus vanuit NL en BE€ 149,- p.p.
Surfboard mee op de bus - Neem je eigen surfboard mee op de bus€ 29,- p.p.
Bedpakket - Deken, kussen en frisse lakens€ 35,- p.p.

Praktische informatie