Spaans Leren & Surfen in San Sebastian, Spanje

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's

Over Spaans Leren & Surfen in San Sebastian

San Sebastian is dé plek om Spaans leren te combineren met surfen op het Spaanse vasteland. Deze stad heeft namelijk enorm veel te bieden. Je treft hier een bruisend uitgaansleven, heerlijke stranden en een fantastische keuken. De taalschool waar de taallessen plaatsvinden is Lacunza Spanish School, een zeer gerenommeerd taalinstituut dat lid is van verschillende associaties als International House en IALC. De taalschool is tevens een erkend DELE examen-centrum, en is daarmee tevens een uitstekende keuze om je voor te bereiden op een officieel Spaans certificaat. Je zult Spaans leren in een echt internationale omgeving. Zo leer je niet alleen veel over de Spaanse taal, over Spanje en over Baskenland, maar zal je tijdens jouw verblijf ook veel leren over de landen en culturen van jouw medestudenten. De meeste studenten komen alleen en zijn tussen de 18 en de 27.

Hans' afbeelding

Hans

Surf & Travel Expert

Visie van Surf Travel Expert Hans

"Lacunza is niet onze eerste partner in San Sebastian maar wel de fijnste. Vanaf 2017 werken we zeer persoonlijk samen en zijn we al vaak op bezoek geweest bij Carlos en z'n team. Niet voor niets heeft de school o.a. het IALC keurmerk."

Gratis & persoonlijk advies van Hans?

Spaans Leren & Surfen in San Sebastian in het kort

Locatie

San Sebastian, Noord-Spanje

Vervoer

Eigen vervoer

Beschikbaar

Gehele jaar open

Typen verblijf

Gastgezin of gedeeld appartement

Voor wie?

Mimimumleeftijd

Min. 17 jaar oud

Typen reiziger

Solo-reizigers

Voertaal

Spaans

Surfles

Alle surfniveau's

Hoogtepunten

San Sebastian, een bruisende stad met vele gezichten!

San Sebastian, gelegen in Spaans Baskenland, is een zeer populaire studentenstad. Vanwege de populaire universiteit trekken er vele studenten vanuit alle hoeken van Spanje én Europa naar deze geweldige stad. De aanwezigheid van deze studenten doet de stad bruisen!

Geweldig surfen

Er zijn in Europa maar een klein aantal steden die direct aan het strand liggen. En guess what? San Sebastian is daar een van! Sterker nog: je kunt geweldig surfen langs de boulevard van San Sebastian. Uniek!

Fantastische keuken

San Sebastian bevindt zich in Baskenland, wat wereldwijd wordt gezien als het centrum van de gastronomie. En dat merk je! Overal tref je bars en restaurants met maaltijden voor verschillende budgetten. Het is altijd goed!

San Sebastian, Spanje

Een bruisende studentenstad, die naast haar uitstekende surfcondities beroemd is vanwege haar uitstekende keuken. Dankzij de open ligging aan de oceaan, rollen er constant golven tegen de stranden van San Sebastian op. De stad is hierdoor een van de weinige Europese steden waar je direct in de stad kunt surfen. Daarnaast heb je er een gezellig centrum, bestaande uit een oud- en een nieuw deel. Je kunt in deze stad, die middelgroot is, van alles doen en je zult je niet vervelen. In San Sebastian bevindt zich een universiteit en het grootste deel van het jaar zijn er ook vele taalschool-studenten te vinden.

Waar je verblijft

Tijdens jouw verblijf in San Sebastian zijn er twee mogelijkheden om te verblijven. Vaak kiezen studenten voor een gedeeld appartement, waar een appartement wordt gedeeld met andere studenten of locals. Een alternatief is het gastgezin, hier verblijf je bij een Spaans gastgezin.

alt
Privé kamer

Gedeeld appartement

alt
Gastgezin

Gastgezin

Surfen

Je zult 5 x per week 1 uur surfles volgen bij de gerenommeerde surfschool Pukas. Deze zeer professionele surfschool (met vestigingen in verschillende Spaanse steden) heeft door de jaren heen duizenden studenten lesgegeven, en is een begrip in Noord-Spanje. Naast een surfschool maakt Pukas tevens haar eigen surfboards en beschikken ze over meerdere surfshops in Spanje. Surfles is optioneel (maar wel heel leuk en zeker aan te raden).

alt

Surfpakket

Overige Activiteiten

San Sebastian en haar omgeving hebben enorm veel te bieden aan een breed gebied. Zowel op culinair, cultureel als sportief gebied zal je je geen moment te vervelen.

alt

Culinair San Sebastian

alt

Festivals

alt

Citytrips

alt

Inbegrepen activiteiten

Maaltijden

Wanneer jij bij een gastgezin verblijft, kun je ervoor kiezen om half-board te boeken, zodat jij 's ochtends en 's avonds met het gezin eet. Uiteraard zal er rekening worden gehouden met dieetwensen en allergieën.

alt
Ontbijt

Ontbijt

alt
Ontbijt en diner

Half-board

De Locatie

Camino Mundaiz 8 San Sebastián

Prijslijsten

Hieronder tref je een selectie van de meest voorkomende cursussen, add-ons en typen accommodaties. Er zijn echter nog meer mogelijkheden via de taalschool, dus laat het ons vooral weten als je specifieke vragen hebt. De prijzen gelden ter indicatie, en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aantal wekenSpaans + Ged. Appartement privéSpaans + Gastgezin + OntbijtSpaans + Gastgezin + Ontbijt + Diner
1 week€ 489,-€ 539,-€ 604,-
2 weken€ 859,-€ 959,-€ 1.089,-
3 weken€ 1.229,-€ 1.379,-€ 1.574,-
4 weken€ 1.579,-€ 1.779,-€ 2.039,-
5 weken€ 1.944,-€ 2.194,-€ 2.519,-
6 weken€ 2.309,-€ 2.609,-€ 2.999,-
7 weken€ 2.674,-€ 3.024,-€ 3.479,-
8 weken € 2.919,-€ 3.319,-€ 3.839,-
9 weken€ 3.269,-€ 3.719,-€ 4.304,-
10 weken€ 3.619,-€ 4.119,-€ 4.769,-
11 weken€ 3.969,-€ 4.519,-€ 5.234,-
12 weken€ 4.199,-€ 4.799,-€ 5.579,-
Toeslag Zomer (27/06 - 19/08) p/w€ 35,-€ 35,-€ 35,-
Toeslag zomer accommodatie (29/05 - 17/09) p/w€ 50,-€ 50,-€ 50,-

Add-ons

ItemPrijs
Surfles per week€ 95,-

Praktische informatie

Vergelijkbare Surfvakanties