Spaans leren & Surfen op Tenerife, Spanje

  • Dé SurfaWhile Surf Guide gratis in je mailbox
  • € 25,- p.p. korting in de SurfaWhile Webshop
  • Travel Guide met insider tips van jouw bestemming
  • Gratis advies van onze surf & travel experts
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's
alt
Open alle foto's

Over Spaans leren & Surfen op Tenerife

Gelegen naast de prachtige Botanische Tuin en op slechts 10 minuten lopen van de stranden en het stadscentrum, is de school in Puerto de la Cruz een rustige, ontspannen omgeving om Spaans te studeren. De school is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een productieve dag. In de lichte en gastvrije klaslokalen worden moderne technieken gebruikt om Spaans op een diverse en interactieve manier te leren. Besteed je lunchpauze aan het genieten van de zon op het grote terras en laad je energie op met een barraquito (Canarische koffiespecialiteit) in de eigen cafetaria, genaamd FU Café. Als je in Puerto de la Cruz studeert, sluit je je aan bij de meest populaire Spaanse taalschool op de Canarische Eilanden. Waar wacht je nog op?

Spaans leren & Surfen op Tenerife in het kort

Locatie

Tenerife, Canarische Eilanden

Vervoer

Eigen vervoer

Beschikbaar

Gehele jaar open

Type verblijf

Gastgezin of gedeeld appartement

Voor wie?

Mimimumleeftijd

Min. 17 jaar oud

Typen reiziger

Solo-reizigers

Voertaal

Spaans

Surfles

Alle surfniveau's

Hoogtepunten

Oneindige lente

Het klimaat dat heerst op de Canarische Eilanden, waartoe Tenerife behoort, wordt gezien als het beste klimaat ter wereld. Het is het gehele jaar lekker weer, terwijl het zelden té heet wordt. Dit klimaat wordt vaak omschreven als 'de eeuwige lente'.

Persoonlijke sfeer

De taalschool waar je de Spaanse lessen zult volgen is een middelgrote taalschool waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Hele fijne surfplek

De surfspot waar de surflessen plaatvinden bevindt zich niet ver van de taalschool en biedt uitstekende surfcondities voor surfers op alle niveau's. Dit is een ideale plek om je surf-skills naar het volgende niveau te tillen!

Tenerife, Spanje

Het landschap in het noorden is uniek mooi. De stranden hebben zwart vulkanisch zand en liggen vaak onder steile kliffen. In deze regio is alles erg groen en vruchtbaar, doordat winterse buien het landschap verfrissen. Het Orotava-dal kan soms bewolkt zijn in vergelijking met het warmere zuiden. Onze school is gelegen in Puerto de la Cruz, dat zijn ouderwetse charme als lokale vissershaven behoudt. Hier gaat het leven rustig voort en vermengt het toerisme zich harmonieus met het alledaagse Spaanse leven. Rondom het centrale plein, La Plaza del Charco, vind je talloze restaurants en bars, en het is het middelpunt van vele traditionele lokale feesten. Ook in het noorden bevindt zich de levendige universiteitsstad La Laguna. Met zijn prachtige historische centrum heeft het enkele jaren geleden de status van UNESCO-werelderfgoed verkregen. Het ligt op slechts 25 minuten met de bus van Puerto de la Cruz.

Visie van SurfaWhile

Accreditaties zoals Instituto Cervantes en ISO 9001 helpen goede Spaanse scholen te onderscheiden. Deze keurmerken waarborgen kwaliteit en dekt de expertise van Instituto Cervantes en de effectieve kwaliteitsmanagement van ISO. Bij FUIA hebben we beide accreditaties.

Waar je verblijft

Tijdens jouw verblijf op Tenerife zijn er twee mogelijkheden om te verblijven. Vaak kiezen studenten voor een gedeeld appartement, waar een appartement wordt gedeeld met andere studenten of locals. Een alternatief is het gastgezin, hier verblijf je bij een Spaans gastgezin.

alt
Privé kamer

Gedeeld appartement

alt
Gastgezin

Gastgezin

Surfen

Surflessen worden gegeven door een van de meest gerenommeerde surfscholen van het eiland; La Marea Surf School. 5 dagen per week zul je 2 uur surfles krijgen, waarbij de focus zowel op de praktijk als de theoriekant van het surfen ligt. Zo leer je dus surfen en ken je ook de regels. De surflessen vinden plaats op Playa Martiánez, wat over een werkelijk ideale golf beschikt. De golf is rustig en erg lang, zodat je extra lang kunt blijven staan. Buiten de surflessen om kan er zeker ook gesurft worden. De surfschool verhuurt ook surfboards en kan jou een goede deal geven (als zijnde student van de taalschool).

alt

Surfpakket

Overige Activiteiten

Puerto de la Cruz en haar omgeving hebben enorm veel te bieden aan een breed gebied. Zowel op culinair, cultureel als sportief gebied zal je je geen moment te vervelen.

alt

El Teide

alt

Salsa & Flamenco

alt

Fuerteventura

alt

Overige activiteiten

Maaltijden

Wanneer jij bij een gastgezin verblijft, kun je ervoor kiezen om half-board te boeken, zodat jij 's ochtends en 's avonds met het gezin eet. Uiteraard zal er rekening worden gehouden met dieetwensen en allergieën.

alt
Ontbijt

Ontbijt

alt
Ontbijt en diner

Half-board

De Locatie

Centro Comercial La Cúpula, Local n° 69 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain

Prijslijsten

Hieronder tref je een selectie van de meest voorkomende cursussen, add-ons en typen accommodaties. Er zijn echter nog meer mogelijkheden via de taalschool, dus laat het ons vooral weten als je specifieke vragen hebt. De prijzen gelden ter indicatie, en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aantal wekenSpaans + Ged. Appartement privéSpaans + Gastgezin + OntbijtSpaans + Gastgezin + Ontbijt + Diner
1 week€ 418,-€ 465,-€ 521,-
2 weken€ 777,-€ 871,-€ 983,-
3 weken€ 1.136,-€ 1.277,-€ 1.445,-
4 weken€ 1.477,-€ 1.665,-€ 1.889,-
5 weken€ 1.818,-€ 2.053,-€ 2.333,-
6 weken€ 2.159,-€ 2.441,-€ 2.777,-
7 weken€ 2.500,-€ 2.829,-€ 3.221,-
8 weken € 2.841,-€ 3.217,-€ 3.665,-
9 weken€ 3.182,-€ 3.605,-€ 4.109,-
10 weken€ 3.523,-€ 3.993,-€ 4.553,-
11 weken€ 3.864,-€ 4.381,-€ 4.997,-
12 weken€ 4.205,-€ 4.769,-€ 5.441,-

Add-ons

ItemPrijs
Surfles per week€ 120,-

Praktische informatie