Meest complete aanbod surfvakanties Geen boekingskosten Gratis advies 4.7 /5
- 110 reviews

Ouders op vakantie in Portugal en een surfkamp voor de kids

SW Travel Tips Portugal

Ouders op vakantie in Portugal en een surfkamp voor de kids


Alle gezinnen die op vakantie willen naar Portugal hebben er dit jaar een leuke optie bij. Vlak onder Lissabon vindt het Kids Surf Camp plaats, waar kinderen van 12 t/m 18 jaar een week of 2 een geweldige ervaring kunnen hebben.

Costa da Caparica ligt letterlijk 10 kilometer ten zuiden van de hoofdstad van Portugal en is in de zomer een heerlijk vakantieoord. Het Kids Surf Camp biedt vermaak, een veilige omgeving en heerlijke maaltijden. Deze week (of 2) is heel leuk voor de kids en kan zeker ook geboekt worden in combinatie met een familievakantie in Portugal.

Tijdens het surf camp worden de surflessen verzorgd (uiteraard gebeurt dit in een omgeving waar veiligheid het allerbelangrijkste is), zijn 3 maaltijden per dag inclusief en is ook het verblijf geregeld (de jongens slapen apart van de meiden). De kids in dit surfkamp zijn internationaal, met verschillende nationaliteiten verspreid over de weken. Zo zou het zo maar kunnen dat jouw kind(eren) met andere kids uit landen als Portugal, Engeland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Zwitserland en nog veel meer terechtkomt.

De vraag is vervolgens: wat gaan de ouders doen. Wij hebben enkele hele leuke surfvakanties in Portugal maar uiteraard is het ook mogelijk om helemaal wat anders te gaan doen. Mocht je of jullie op zoek zijn naar ons meest romantische plekje in Portugal, wijzen we jullie graag op de prachtige Glamping Plus in Alentejo – met een geweldig uitzicht over de helderblauwe zee.

Wij hebben ook tal van surfvakanties voor families in Portugal – in het geval het jullie (kan ook voor of na het Kids Camp) leukt lijkt om met het hele gezin een surfcamp te doen. Ook op andere locaties hebben we leuke surfkampen voor gezinnen (waaronder een aantal opties die wij als family-friendly aanduiden).

Het Kids Surf Camp in Costa da Caparica wordt georganiseerd in samenwerking met een van onze vaste partners Gota Dagua.

Olmo

Co-founder of SurfaWhile, with a passion for travel, surf, cooking, salsa, football and meeting new and interesting people.

Ontvang inspiratie in jouw mailbox!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *