Surfvakanties

Surfkamp Frankrijk
Mei - Oktober
Surfkamp Frankrijk

Ben jij op zoek naar een fantastische vakantie in het zuiden van Frankrijk? Via SurfaWhile boek je een surfvakantie in een heerlijk surfkamp aan de Franse kust. Laat je onderdompelen in de surf-lifestyle en leer écht surfen in het beste surfkamp van Frankrijk.

 
Meer lezen

Surfvillage Ericeira
Maart - November
Surfvillage Ericeira

Ericeira, al dan niet dé bekendste surfspot van Portugal, is een ideale plek om een week (of meer) te surfen. De SurfVillage is van alle gemakken voorzien, dus je zult niets tekort komen. Bovenal biedt de SurfVillage in Ericeira surflessen van hoog niveau, waarmee dit dé plek is waar je moet zijn! 

 

Meer lezen
Surfkamp Vieux Boucau
Juli & Augustus
Surfkamp Vieux Boucau

Vieux Boucau is een fantastisch stadje om te bezoeken. Het ligt zowel aan de zee, als dat er een gaaf binnenmeer is, waar Vieux Boucau omheen is gebouwd. Daarnaast heb je er ook een surfkamp, met een informele maar toch erg persoonlijke sfeer en hele leuke mensen.

 

Meer lezen
SurfVilla Frankrijk
Mei - Oktober
SurfVilla Frankrijk

De heerlijke SurfVilla aan de Zuid-West kust van Frankrijk is dé ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Je zult een week lekker gaan surfen, chillen aan het zwembad in de Lounge Garden en verschillende uitstapjes ondernemen. Ook het eten is op en top geregeld!

 

Meer lezen
Surfkamp Portugal
Mei - September
Surfkamp Portugal

Ben jij op zoek naar de ultieme surfvakantie? Op een magische plek aan de Portugese westkust vind je dit heerlijke surfkamp. Aan de prachtige zandstranden van Praia de Melides vind je alles ingrediënten voor een heerlijke surfvakantie. 

 

Meer lezen
Surfkamp Spanje
Mei - September
Surfkamp Spanje

Ben jij op zoek naar een heerlijke all-in surfvakantie, waarbij je écht leert surfen? Via SurfaWhile boek je een zeer vriendelijk en relaxed surfkamp, gelegen in Noord-Spanje, in de regio Cantabrië, wat de beste surfspots van Noord-Spanje heeft.

 

Meer lezen
SurfRoadtrip
Juni - September
SurfRoadtrip

Combineer de vrijheid van een roadtrip met 2 hele gave surfkampen. De eerste week verblijf je aan de Franse westkust om vervolgens naar het prachtige Noord Spanje te rijden waar je het surfen nog beter onder de knie zult krijgen. Jullie hoeven alleen maar te genieten, wij regelen de rest.

 

Meer lezen
Surfkamp Nicaragua
Het hele jaar!
Surfkamp Nicaragua

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke surfervaring in Centraal-Amerika? Dit gave surfkamp, midden in de jungle, laat jouw dromen uitkomen. Naast het surfen, zijn de accommodaties beeldschoon. Ook zul je vele andere gezichten van Nicaragua te zien krijgen!

 

Meer lezen
Surfkamp Mimizan
Juli en Augustus
Surfkamp Mimizan

Dit surfkamp is gelegen in misschien wel hét bekendste surfdorpje van Europa: Mimizan. Deze plek is uitermate geschikt voor beginnende surfers. Het kamp is vanaf 16 jaar, maar er is een aparte plek ingericht voor personen van 18+. Naast het surfen is het eten en vermaak ook op en top geregeld.

 

Meer lezen
Surfkamp Marokko
Oktober - April
Surfkamp Marokko

Taghazout en surfen zijn twee handen op een buik. Dit surfstadje, nabij Agadir, is dé ideale plek om te komen surfen tussen oktober en april. Deze plek is goed geschikt voor surfers van alle niveau’s, en buiten het surfen om wordt ook alles voor je geregeld! Je hoeft alleen maar te genieten!

 

Coming Soon!
Examenreis Frankrijk
26 mei tot 04 juni
Examenreis Frankrijk

Dé examenreis van 2017! Vergeet jouw examenstress en combineer een weekje feesten en chillen met surfen! Het surfkamp bevindt zich in Mimizan, aan de Franse kust. Tijdens deze week wordt alles voor je geregeld, van het surfen tot het slapen en er is zelfs een Citytrip naar San Sebastian!

 

Meer lezen